Gratis Offerte

Gevelwerken

Gevelwerken in Antwerpen

Bij Want Concepts bent u aan het juiste adres voor alle soorten gevelwerken, dit voor zowel gevelrenovatie, nieuwe gevelbekleding & gevelreiniging. Wij begeleiden u bij het kiezen van de juiste materialen : Crepi, steenstrips, of houten gevel bekleding. We doen dakbedekking en gevelwerkzaamheden van oudsher en specialisten daarin. Ook voor gevelisolatie ( zowel binnen als buiten muur isolatie ) kan u bij ons terecht.

Gevel renoveren van a tot z.

 • Oude voegwerk verwijderen
 • Slecht of beschadigd metselwerk herstellen / Restaureren
 • Barsten in de gevel herstellen
 • Het reinigen van de gevel, dit kan met stoom, hogedruk of zandstralen.
 • Opnieuw invoegen van uw gevel

Schouw van uw woning in slechte staat? Ook dan kan u bij ons terecht. Wij begeleiden u ook bij het aanvragen van eventuele isolatie premies voor meer info klik hier

Onze troeven

Waarom voor ons kiezen?

 • Garantie: Op al onze werken en materialen krijgt u steeds garantie. Zo bent u altijd gerust.
 • Betrouwbaar: Bij ons geldt afspraak is afspraak, wij werken met de beste materialen en vakmensen.
 • Transparant: Geen verborgen meerprijzen. Onze offertes zijn steeds vrijblijvend.
 • Alles onder 1 dak: Door onze jaren ervaring kunnen wij u op alle gebieden verder helpen.
 • Dakrenovaties Dakreiniging


 • Gevel
  renovatie

  Het renoveren van uw gevel zorgt ervoor dat uw woning er weer als nieuw uitziet.  Ook hou je vocht tegen en ben je beschermt tegen vele weersomstandigheden.  Het verschilt van gevel tot gevel hoe je die renoveert en welk materiaal er gebruikt wordt.  Ook een kleine gevel renovatie is mogelijk of herstellen van voegen.

  Gevel
  bekleding

  Stap 1 is het juiste materiaal nemen, de meest bekende zijn Crepi (Gevelbepleistering), Steenstrips, PVC, Metaal, Hout.  Buiten het zich ervan zijn er natuurlijk ook andere elementen waarop deze verschillen.  Denk maar aan onderhoud, isolatie en de prijs per vierkante meter.  Heb je zelf nog geen voorkeur en wens je hier advies bij?  Wij helpen u kiezen met een duidelijk overzicht.
 • Gevel
  isolatie

  Wie denkt aan het (na)isoleren van de buitenmuren, denkt aan geld besparen.  Je bespaart op uw energiefactuur en je woning ziet er als nieuw uit.  Je kan zowel de buitenmuur als de binnenmuur isoleren.  Ook kan je de spouwmuur isoleren, je dak en zelfs je vloer.  Wij van Want Concepts proberen er altijd voor te zorgen dat je woning er uit ziet naar uw smaak en je maximaal bespaart op je energiefactuur.

  Gevel
  reiniging

  Reinigen van uw gevel zorgt niet alleen voor een proper uitziende gevel maar zorgt er ook voor dat vochtproblemen vermeden kunnen worden.  Er zijn verschillende methodes mogelijk als het gaat om gevelreinigen: zandstralen, nevelstralen, stoomreinigen, chemisch reinigen.  Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om zo de juiste methode te kiezen en ervoor te zorgen dat uw gevel er terug als nieuw uit ziet.

Meer info nodig? Starten met uw gevel?